Receptes

Amanida de temporada amb albaricocs a la planxa

A banda d’afegir-hi nutrients, la fruita aporta un punt dolç i fresc a les amanides. La primavera és època d’albercocs, per això et presentem aquesta amanida amb aquesta fruita de temporada. Amb només quatre ingredients, té un gust espectacular.

Ensalada de temporada con albaricoques a la plancha

L’albercoc és una fruita de valor calòric baix-moderat. Destaca per la seva aportació de fibra i d’antioxidants, principalment β-carotens i vitamina C.

  1. Talla l’albercoc a mitges llunes, no cal que siguin gaire fines. Escalfa una planxa o paella amb una mica d’oli i marca-hi els albercocs, volta i volta.
  2. Mentre es fan, talla els tomàquets en formes irregulars i esmicola les fulles d’alfàbrega.
  3. Per altra banda, prepara la vinagreta triturant tots els ingredients en un got mesurador.
  4. Per servir-ho, col·loca els tomàquets en un plat, afegeix-hi els albercocs a la planxa, posa-hi pilotets de burrata per sobre, l’alfàbrega esmicolada i, finalment, la vinagreta.

I així tindràs una deliciosa amanida per a gaudir!

Text: Anna Torelló, dietista-nutricionista y creadora de @thehappyavocadooo.

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.

Contingut relacionat

  • Receptes

Amanida de fajol, espinacs i cireres

Has preparat alguna vegada una amanida amb cireres? Saludables i...

  • Receptes

Amanida de meló

El protagonista d’aquesta completíssima amanida d’estiu és, sens dubte, el...

  • Receptes

5 idees d’amanides per a tota la família

Amb l’arribada de la calor, la dieta dels nens ha...

  • Receptes

Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera

Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts...