Una amanida cruixent nutritiva i facilíssima de preparar. El blat de moro li dona un toc lleugerament dolç que contrasta amb el gust una mica àcid de la ruca, que de vegades recorda al de les nous. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa
Laura Because.
El blat de moro és un dels cereals més consumits al món, pel seu sabor, versatilitat i propietats: conté vitamines A, B i E i minerals que afavoreixen l’adequat funcionament del sistema nerviós. No obstant això, és imprescindible triar un blat de moro ecològic ja que la majoria de blat de moro no ecològic és transgènic i pot ser perjudicial per a la salut. Et donem més informació en aquest
estudi.
Amanida cruixent de blat de moro i quinoa
Ingredients:
Elaboració:
- Bull la quinoa en aigua amb sal. Reserva-la.
- Talla finament a la juliana el carbassó, la ruca i la ceba morada. Reserva-ho.
- Pela i ratlla la pastanaga. Reserva-la.
- Renta els tomàquets i parteix-los per la meitat. Reserva’ls.
- En una enciamera barreja el blar de moro escorregut amb la resta d’ingredients, assaona-ho i amaneix-ho amb oli.
- Just abans de servir, condimenta l’amanida amb unes gotes de suc de llimona.
Descubreix les nostres propostes d’amanides.