Atenció al client De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius). Contacta amb nosaltres
Postres Trufes d’avellana i cacau 23 maig 2017 Trufes d’avellana i cacau, una deliciosa variació de les clàssiques trufes. Les ametlles i les avellanes són dues de les fruites seques més apreciades pel seu elevat nivell nutritiu, que combinen especialment bé amb el cacau, un potent antioxidant. Trufes d’avellana i cacau Ingredients: 30 g de crema d’avellanes 30 g d’ametlla mòlta 8 g de lli 4 g de cacau en pols 40 gotes d’estèvia líquida o un rajolí de xarop d’atzava El Granero Llavors de rosella Elaboració: Tritura el lli. Mescla amb les mans la crema d’avellanes, l’ametlla mòlta, el lli triturat i el cacau en pols. Endolceix-ho amb l’estèvia o l’atzavara segons prefereixis. Quan tots els ingredients estiguin perfectament integrats, forma boletes i arrebossa-les amb llavors de rosella. Contingut relacionat Postres Galetes sense gluten amb gotes de xocolata Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar... Postres Mousse de xocolata Mousse de xocolata. Aquestes postre irresistible té com a base... Postres Pastís de quinoa i xocolata El pastís de quinoa i xocolata té els beneficis del...
Postres Galetes sense gluten amb gotes de xocolata Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar...