Atenció al client De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius). Contacta amb nosaltres
Uncategorized @ca Amanida green valley 23 març 2017 Amanida green valley, amb propietats antioxidants, gràcies al poder de l’bròquil, la ceba, els naps i les panses. Aquest plat deliciós t’ho recomana el xef Miguel Aguilar. Amanida green valley Ingredients: 1/2 bròquil 1/2 ceba de Figueres 1 pebrot vermell 4 naps 1 cullerada sopera de panses Sal Ingredients per a la salsa: 4 cullerades soperas d’oli d’oliva verge extra 1 cullerada sopera de suc de llimona 1 cullerada sopera de suc de magrana 1/2 cullerada sopera de xarop d’atzavara Elaboració: Separa el bròquil en rams, talla la ceba en juliana, el pebrot a trossos i el nap a rodanxes. Barreja el bròquil juntament amb la ceba, el pebrot vermell, els naps i les panses. Amb una vareta bat el suc de llimona i de magrana juntament amb el xarop d’atzavara i la sal i afegeix l’oli d’oliva. Afegeix aquesta vinagreta al bròquil i deixa macerant una hora. Contingut relacionat Uncategorized @ca Amanida back to black Amanida back to black, amb quinoa i llavors de sèsam...