Llenties amb carxofes, una recepta nutritiva i deliciosa!
La carxofa conté molt poques calories i és bona per a tractar els problemes digestius, gràcies a la fibra soluble que aporta. També és depurativa i enforteix el sistema immunitari. Les llenties són llegums que aporten molta proteïna vegetal, ferro i fibra. Una combinació exquisida!
Llenties amb carxofes
Ingredients:
- 1 pot de llenties
- 6 carxofes
- 1 ceba
- 1/2 L de brou de pollastre
- 1 carbassó
- 3 cullerades soperas de tomàquet fregit
- 1 pebrot vermell
- Vi blanc
- 1 paquet de bolets xiitake
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga en línia de Veritas.
Elaboració:
- Renta i pica la ceba, el pebrot, el carbassó, les carxofes i els xiitakes.
- En una paella, escalfa una mica d’oli i sofregeix la ceba. Quan agafi color, afegeix la resta de verdures i els bolets, i deixa que cogui.
- Incorpora les llenties prèviament escorregudes, barreja-ho bé i afegeix el tomàquet fregit. Torna a remenar.
- Afegeix un rajolí de vi blanc, espera a que s’evapori i incorpora el brou de pollastre. Rectifica de sal i deixa coure a foc lent durant mitja hora. Si les llenties t’agraden més caldoses, pots afegir una mica més de brou.
Descobreix més receptes.