Peix

Orada en sopa de miso

Orada en sopa de miso, una recepta de l’ecoxef Mireia Anglada.

El miso és un aliment tradicional en la cultura japonesa que, a més de ser deliciós, combina molt bé amb qualsevol peix.

Orada en sopa de miso - Receptes - Veritas

Orada en sopa de miso

Ingredients:

  • 1 ració d’orada
  • 120 g de xiitake sec
  • 30 g de fulles d’espinacs
  • 5 g d’oli de sèsam torrat
  • 1 gra d’all
  • Ceba tendra

Per al suc de cocció:

  • 1 L d’aigua
  • 150 ml de mirin
  • 50 g de miso blanc
  • 40 g de gingebre ratllat
  • 25 g d’alga kombu seca
  • 4 tiges de citronella o pells de llimona

Elaboració:

  1. Rehidrata el xiitake durant una hora aproximadament i talla a làmines fines el gra d’all. Reserva.
  2. Posa a bullir l’aigua amb el miso, l’alga kombu, el mirin, el gingebre i les tiges de citronella. Quan comenci a bullir espera 3 minuts, apaga el foc, deixa-ho en infusió mitja hora i cola-ho.
  3. Ajunta el suc anterior amb l’oli de sèsam, l’all, els espinacs i el xiitake rehidratat.
  4. Fes-hi un bull, afegeix-hi el peix i cou-ho un parell de minuts.
  5. Tapa-ho, retira-ho del foc i deixa-ho en infusió uns minuts.
  6. Serveix-ho i refresca-ho amb una mica de ceba tendra tallada fina.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!Descobreix més receptes amb peix.

Contingut relacionat

  • Peix

Sopa miso amb noodles – FastGood

Sopa miso amb noodles. Recepta preparada per a la sèrie de...

  • Peix

Sopa depurativa

La sopa depurativa conté antioxidants, per això, a més d'afavorir...