Cremes de verdures

Crema de xampinyons amb beguda de soja

La crema de xampinyons amb beguda de soja és un plat molt agradable per a sopar.

En elaborar-se amb beguda de soja aporta proteïnes i isoflavonas, ideals per a contrarestar els efectes de la menopausa. A més, conté greixos insaturats, saludables per a l’organisme.

Els xampinyons són una bona font de fibra, encara que tenen una proporció baixa en sucres, greixos i proteïna.

Una crema apta per a dietes veganes. Prova-la!

Crema de xampinyons amb beguda de soja - Recepta - Veritas

Crema de xampinyons amb beguda de soja

Ingredients:

  • 250 g de xampinyons
  • 1/2 ceba
  • 1 porro
  • 1 gra d’all
  • 1/2 L de beguda de soja
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva verge extra

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga en línia de Veritas.

Elaboració:

  1. Neteja i trosseja els xampinyons
  2. En una cassola amb oli, daura la ceba amb el porro (reservant un tros d’uns 4 cm) i l’all picat.
  3. Incorpora els xampinyons, ofega i salpebra. Cobreix amb beguda de soja i deixa coure durant 15 minuts.
  4. Talla en juliana el tros de porro reservat i fregeix-lo fins que quedi cruixent.
  5. Passa la crema per la batedora i serveix amb el porro cruixent per sobre.

Gaudeix d’aquesta crema de xampinyons amb beguda de soja!

Descobreix la nostra proposta de cremes saludables.

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Crema freda de tomàquet

Crema freda de tomàquet! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi...

  • Cremes de verdures

Crema freda de carabassó, anacards i clorel·la

La ecoxef Mireia Anglada ha preparat una crema freda de...