Crumble de caquis i peres, una recepta deliciosa per començar el dia, i amb fruita de temporada. El caqui és una fruita típica de la tardor que, a més de ser molt rica en vitamines, minerals i fibra soluble, regula el trànsit intestinal i equilibra els nivells de colesterol.
Crumble de caquis i peres
Ingredients:
Elaboración:
- Encén el forn i deixa que s’escalfi a 180ºC.
- Pela els caquis i les peres. Talla les peres a trossos petits i col·loca tota la fruita en una safata de forn.
- Obre la beina de vainilla amb ajuda d’un ganivet, treu-ne les llavors, afegeix-les a la fruita i reserva.
- En un bol i ajudant-te amb les mans, barreja les farines amb el sucre morè i l’oli de coco, procurat que tota la farina quedi impregnada d’oli.
- Aboca la massa anterior sobre la fruita, trenca les nous amb les mans, escampa-les per sobre i enforna-ho entre 35 i 40 minuts.
- Serveix-ho amb una bola de gelat de nabius i pera tallada.