Les magdalenes són un clàssic en la rebosteria i als nens els encanta barrejar els ingredients i pastar-los fins a aconseguir la consistència desitjada. Avui et proposem una recepta molt saludable sense ou ni llet i, el millor, perfecta per vegans, vegetarians i al·lèrgics o intolerants a aquests ingredients. Sens dubte, una gran opció perquè els teus fills aprenguin a cuinar a casa.
Recepta de magdalenes veganes
Ingredients (per a 8 magdalenes):
Elaboració
- Comença per preescalfar el forn a uns 180º. Tot seguit, tritura les avellanes a la picadora fins a obtenir-ne una farina fina. Quan estigui feta, col·locala en un pol gros.
- Pela els plàtans abans de triturar-los a la picadora, juntament amb la beguda d’avellanes (o qualsevol altra beguda vegetal que t’agradi), l’oli de coco, el xarop d’atzavara i la vainilla en pols.
- Un cop triturat tot, afegeix-ho al bol on has posat la farina d’avellanes i incorpora-hi la farina d’arròs integral, el llevat en pols, una mica de sal i la ratlladura d’una llimona.
- Ha arriba l’hora de pastar. Barreja tot molt bé fins que els ingredients s’integrin. Després d’omplir els motlles de magdalenes amb la massa, col·loca’ls al forn durant 20 minuts, més o menys.
- Quan hagi passat aquest temps, comprova que les magdalenes veganes estiguin fetes punxant-les amb un bastonet (ha de sortir net i sec) i deixa que es refredin.
Aquesta recepta és dels nostres amics de El Granero Integral.