Altres

Seitán con salsa de almendra – Per a 4 persones

Seitan amb salsa d’ametlla ECO
Per a 4 persones

Seitan ecològic amb salsa d’ametlles, elaborat artesanalment en la nostra cuina de Lliçà d’Amunt (Barcelona). Una alternativa vegana, sana i saborosa, perfecta per a gaudir aquestes festes amb tot el sabor i la millor qualitat.

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre seitan ecològic al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos:
1. Fileteja el seitan i col·loca’l en una safata de forn.
2. Cobreix-ho amb paper vegetal per a evitar que s’assequi i escalfa a 180 °C.
3. Escalfa la salsa en un cassó i serveix-la al costat del seitan.
En pocs minuts, tindràs un plat deliciós, ple de sabor i llest per a gaudir.

Elaboració del plat

Un plat vegetal, saborós i festiu, elaborat amb ingredients ecològics i tota la manyaga de la nostra cuina. Comencem filetejant el seitan i enfornant-lo amb oli fins que quedi ben daurat i caramel·litzat. D’altra banda , preparem una suau salsa d’ametlles, que incorporem al seitan per a realçar el seu sabor i textura.
Finalment, emplatem, refredem i etiquetem a mà cada ració, cuidant cada detall. Una proposta deliciosa per a gaudir de les festes amb sabor.

Millor ecològic perquè…

Tant les verdures, el seitan, com la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química. A més, l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi blanc elegant com Gessamí de Cellers Gramona.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.