Altres

Tofu brasejat – Per a 4 persones

Tofu brasejat ECO
Per a 4 persones

Et presentem el nostre tofu brasejat ecològic, fet amb molt d’afecte en la nostra cuina central. Braseado al forn amb ceba, xampinyons i macerat en salsa de soia, és l’opció vegana, sana i deliciosa que omplirà de sabor les teves festes.

Preparació a casa

El nostre tofu ecològic brasejat és molt fàcil de preparar! Només has d’escalfar-ho en un cassó a foc lent i servir-lo. Un plat deliciós en tan sols uns minuts.

Elaboració del plat

Comencem tallant a daus el tofu i daurant-lo lentament en una olla, fins a aconseguir una textura una mica cruixent. Agreguem els xampinyons, la salsa de soia, la ceba i la resta dels ingredients, deixant que es caramel·litzin i que el tofu absorbeixi tots els sabors.
Després, refredem, emplatem, segellem i etiquetem a mà, cuidant cada detall del procés. Una proposta vegetal, saborosa i casolana, perfecta per a gaudir dels menjars festius.

Millor ecològic perquè…

Tant la soia, les verdures, com la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química. A més, l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi blanc fresc i floral com Blau Cel, un D.O. Tarragona del Celler Vins Petxina.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.