Altres

Seitan amb farcit de Nadal – Per a 4 persones

Seitan amb farciment de Nadal ECO
Para 4 personas

Celebra les festes amb el nostre plat vegà estrella: el nostre seitan farcit de Nadal. Elaborat en la nostra cuina central amb ingredients ecològics a base de seitan banyat en una suau i cremosa salsa d’ametlles. Una recepta rica en proteïnes d’origen vegetal i amb greixos saludables. L’opció vegana perfecta.

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre seitan ecològic al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos:
1. Fileteja el seitan i col·loca’l en una safata de forn.
2. Cobreix-ho amb paper vegetal per a evitar que s’assequi i escalfa a 180 °C.
3. Escalfa la salsa en un cassó i serveix-la al costat del seitan.
En pocs minuts, tindràs un plat deliciós, ple de sabor i llest per a gaudir.

Elaboración del plato

Para preparar este plato, empezamos sofriendo lentamente las verduras de cultivo ecológico. Después, abrimos el seitán y lo rellenamos con este sabroso sofrito. Lo horneamos junto con más verduras, que luego trituramos para crear una salsa suave y llena de sabor.
Finalmente, envasamos por separado y etiquetamos a mano, cuidando cada detalle. Una propuesta vegetal, casera y deliciosa, pensada para que disfrutes de unas comidas festivas llenas de sabor.

Millor ecològic perquè…

Tanto las verduras, el seitán, como el resto de los ingredientes utilizados para la elaboración de este plato están libres de OMG y de posibles restos de pesticidas y fertilizantes de síntesis química. Además, el uso de aditivos y auxiliares tecnológicos está restringido.

Maridaje

Ideal con un vino rosado seco como el Coral de Peñascal de las Bodegas Peñascal.

Tipo de envase y reciclaje

Desecha el envase de plástico en el contenedor amarillo y la bolsa de papel en el contenedor azul.