Altres

Rellom de porc a baixa temperatura amb salsa de bolets – Per a 2 persones

Rellom de porc a baixa temperatura amb salsa de bolets ECO
Per a 2 persones

El nostre rellom ecològic amb bolets és un plat que s’elabora a baixa temperatura i de manera artesanal en la nostra cuina central amb ingredients de primera qualitat. Li acompanya una deliciosa salsa de xampinyons, trompetes de la mort, ceba i espècies, que realça tot el seu sabor.

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre rellom al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos::
1. Col·loca el rellom en una safata de forn a 160 °C, cobert amb paper de cocció.
2. Escalfa la salsa a part en un cassó.
Serveix tot junt bé calent i gaudeix del seu sabor.

Elaboració del plat

Cada detall de l’elaboració d’aquest plat es cuida al màxim, perquè gaudis d’un rellom sucós i una salsa cremosa amb tot el sabor de les festes.
Comencem cuinant al vapor el rellom al costat de les espècies i l’oli, per a potenciar els sabors i mantenir la suculència de la carn. Una vegada aconseguit el punt desitjat, el tallem, emplatem, abatem i etiquetem acuradament.
Per a la salsa, elaborem un brou de bolets. A continuació, sofregim ceba i bolets frescos. Una vegada cuinades, les barregem amb el brou, incorporem llet i deixem que redueixi fins a concentrar el sabor. Finalment, triturem, refredem i envasem per separat de la carn.

Millor ecològic perquè…

Els porcs ecològics es crien amb accés lliure a patis i s’alimenten amb cereals i pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb vi negre cos mitjà com Initium de Cellers Quaderna Via.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.