Altres

Rellom a baixa temperatura amb salsa de curri – Per a 2 persones

Rellom de porc a baixa temperatura amb salsa de curri ECO
Per a 2 persones

Rellom de porc ecològic, elaborat artesanalment en la nostra cuina central amb carn de primera qualitat. Acompanyat d’una salsa de poma, llet de coco, curri, pebre i un toc de vi blanc , que aporta un sabor equilibrat, natural i ple de matisos.

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre rellom al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos::
1. Col·loca el rellom en una safata de forn a 160 °C, cobert amb paper de cocció.
2. Escalfa la salsa a part en un cassó.
Serveix tot junt bé calent i gaudeix del seu sabor.

Elaboració del plat

Cada pas s’elabora amb cura i detall, des de la cocció fins a l’envasament, perquè gaudis d’un plat nadalenc fet amb dedicació.
Primer cuinem el rellom a baixa temperatura, al vapor, al costat de les espècies i l’oli, per a potenciar els sabors i evitar que s’assequi. Una vegada aconseguit el punt desitjat, tallem i emplatem la carn i l’abatem i etiquetem.
Per a la salsa, rostim poma i sofregim ceba amb beguda de coco i curri, i ho triturem, refredem i envasem per separat de la carn.

Millor ecològic perquè…

Els porcs ecològics es crien amb accés lliure a patis i s’alimenten amb cereals i pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb vins blancs aromàtics com Colors de Cellers Cérvoles o Atrium de Cellers Torres.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.