Altres

Fricandó de vedella – Per a 5/6 persones

Fricandó de vedella ECO
Per a 5/6 persones

Deliciós fricandó de vedella ecològica fet en la nostra cuina central amb una saborosa salsa casolana de tomàquet, bolets i verdures. Un plat ple de sabor, perfecte per a gaudir en les teves celebracions.
Ideal per a acompanyar amb arròs o un suau puré de patates.

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre fricandó ecològic al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos:
1. Escalfa-ho a foc lent en una paella.
2. Afegeix una mica d’aigua si fos necessari o si prefereixes més salsa.
Gaudeix d’un plat casolà, saborós i amb tot el sabor d’una recepta tradicional.

Elaboració del plat

Elaborem aquest plat de manera casolana, cuidant cada detall per a oferir un sabor autèntic.
Comencem preparant un sofregit i un fons de bolets ple d’aroma i sabor. Enfarinem la carn i la cuinem en el forn amb un toc d’oli d’oliva verge extra, aconseguint una textura sucosa.
Després incorporem el sofregit i el fons de bolets, i cuinem a foc lent fins que tots els sabors s’integrin a la perfecció.
Finalment, emplatem i etiquetem a mà. Casero i deliciós, aquest plat farà que els teus menjars festius siguin inoblidables i plenes de sabor.

Més ben ecològic perquè…

Les vaques ecològiques es crien amb accés lliure a pastures i es complementa la seva alimentació amb pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi negre amb criança com el DO Rioja de Cellers Beronia.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.