Altres

Pit de pitot a baixa temperatura amb salsa Xixona – Per a 2 persones

Pit de titot a baixa temperatura ECO
Per a 2 persones

El nostre pit de titot en salsa s’elabora de manera artesanal en la nostra cuina central amb ingredients ecològics. Acompanyada d’una exquisida salsa de Xixona, ofereix un sabor suau, festiu i ple de matisos.

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre #polit al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos:
1. Col·loca-ho en una safata de forn.
2. Cobreix-ho amb paper vegetal per a evitar que s’assequi i escalfa a 180 °C.
3. Escalfa la salsa en un cassó i serveix-la al costat del #polit.
En pocs minuts, tindràs un plat saborós, sucós i amb tot el sabor dels millors ingredients ecològics.

Elaboració del plat

Comencem cuinant al vapor el pit de titot amb espècies i oli, per a potenciar els sabors i mantenir una textura tendra i sucosa. Una vegada al punt, tallem i emplatem la carn i l’etiquetem amb manyaga.
Per a la salsa, preparem un sofregit de ceba amb ametlla molta i torrada al forn, afegim llet i deixem reduir lentament fins a obtenir una textura cremosa.
Finalment, triturem i envasem per separat. Un plat suau, aromàtic i ple de sabor, elaborat amb ingredients ecològics i tota la cura de la nostra cuina.

Millor ecològic perquè…

Els #polit ecològics es crien amb accés lliure a patis i s’alimenten amb cereals i pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi rosat sec com a Rambla de Cellers Born Rosé.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.