Altres

Pollastre farcit de poma i cansalada – Per a 4/6 persones

Pollastre farcit de poma i cansalada ECO
Per a 4/6 persones

Descobreix el nostre pollastre farcit amb salsa de poma, elaborat en la nostra cuina central amb ingredients ecològics. Combina pollastre sucós amb un farciment de poma caramel·litzada, llom, cansalada viada i fruita seca, acompanyat d’una suau salsa aromàtica al vi blanc. Una delícia per a compartir!

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre pollastre al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos:
1. Trosseja el pollastre i col·loca’l en una safata de forn.
2. Cobreix-ho amb paper vegetal per a evitar que s’assequi i escalfa a 180 °C.
3. Escalfa la salsa en un cassó i serveix-la al costat del pollastre.
En pocs minuts, tindràs un plat saborós, sucós i amb tot el sabor dels millors ingredients ecològics.

Elaboració del plat

Elaborem aquest plat amb temps, paciència i productes de qualitat, per a aconseguir un resultat tendre, sucós i molt saborós. Comencem saltant la cansalada viada juntament amb la poma fins a caramel·litzar, i afegim carn picada i un toc de vi. Amb aquesta mescla, emplenem el pollastre i l’enfornem amb un suau fil d’oli perquè es dauri i caramel·litzi per fora.
Mentrestant, tallem i afegim les verdures a la cocció. Després, reduïm la salsa de vi i la incorporem al pollastre, deixant-lo coure lentament fins que tots els sabors s’integrin a la perfecció.
Finalment, envasem el pollastre i la salsa per separat i els etiquetem a mà. Un plat festiu, tradicional i elaborat amb tota la manyaga d’una cuina casolana.

Millor ecològic perquè…

Els pollastres ecològics es crien amb accés lliure a patis i s’alimenten amb cereals i pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un cava rosat amb ànima de blanc com De Nit de Cellers Ravantós i Blanc.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.

Pollastre farcit de poma i cansalada ECO
Per a 4/6 persones

Descobreix el nostre pollastre farcit amb salsa de poma, elaborat en la nostra cuina central amb ingredients ecològics. Combina pollastre sucós amb un farciment de poma caramel·litzada, llom, cansalada viada i fruita seca, acompanyat d’una suau salsa aromàtica al vi blanc. Una delícia per a compartir!

Preparació a casa

Per a gaudir del nostre pollastre al punt perfecte, només has de seguir uns senzills passos:
1. Trosseja el pollastre i col·loca’l en una safata de forn.
2. Cobreix-ho amb paper vegetal per a evitar que s’assequi i escalfa a 180 °C.
3. Escalfa la salsa en un cassó i serveix-la al costat del pollastre.
En pocs minuts, tindràs un plat saborós, sucós i amb tot el sabor dels millors ingredients ecològics.

Elaboració del plat

Elaborem aquest plat amb temps, paciència i productes de qualitat, per a aconseguir un resultat tendre, sucós i molt saborós. Comencem saltant la cansalada viada juntament amb la poma fins a caramel·litzar, i afegim carn picada i un toc de vi. Amb aquesta mescla, emplenem el pollastre i l’enfornem amb un suau fil d’oli perquè es dauri i caramel·litzi per fora.
Mentrestant, tallem i afegim les verdures a la cocció. Després, reduïm la salsa de vi i la incorporem al pollastre, deixant-lo coure lentament fins que tots els sabors s’integrin a la perfecció.
Finalment, envasem el pollastre i la salsa per separat i els etiquetem a mà. Un plat festiu, tradicional i elaborat amb tota la manyaga d’una cuina casolana.

Millor ecològic perquè…

Els pollastres ecològics es crien amb accés lliure a patis i s’alimenten amb cereals i pinsos ecològics. A més, la resta dels ingredients utilitzats per a l’elaboració d’aquest plat estan lliures de OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un cava rosat amb ànima de blanc com De Nit de Cellers Ravantós i Blanc.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic en el contenidor groc i la bossa de paper en el contenidor blau.