Altres

Canelons de verdures – 6 unitats

Canelons de verdures ECO
6 unitats

Els nostres canelons vegetarians són una gran alternativa als clàssics canelons de pollastre.
Els elaborem a la nostra cuina central, cuinant les verdures a foc lent i donant-los forma un a un. Amb verdures ecològiques i una suau beixamel, són l’opció vegetariana i casolana perfecta per a aquestes festes.

Preparació a casa

Per gaudir dels nostres canelons ecològics de verdures al punt perfecte, només has de seguir unes passes senzilles:
1. Preescalfa el forn a 180 °C.
2. Gratina al gust, fins que el formatge sigui daurat.
3. Serveix-los directament en una safata o al plat, i gaudeix de tot el seu gust!

En pocs minuts, tindràs uns canelons casolans i boníssims.

Elaboració del plat

Per coure els nostres canelons ecològics de verdures, primer sofregim les verdures i alternem el rostit amb la cocció al vapor per conservar-ne el gust.
Tot seguit, hi afegim els bolets i la beixamel, fins a aconseguir un farcit cremós i ple de matisos. Mentrestant, preparem i donem forma a la massa, farcint els canelons un a un amb cura perquè quedin perfectes.
Per acabar, els emplatem amb més beixamel i un toc de formatge i, després de refredar-los, els envasem i etiquetem manualment. Una alternativa als canelons tradicionals saborosa i perfecta per gaudir d’aquestes festes.

Millor ecològic perquè…

Tant les verdures com la resta dels ingredients utilitzats per elaborar aquest plat són lliures d’OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química. A més, l’ús d’additius i auxiliars tecnològics està restringit.

Maridatge

Ideal amb un vi blanc fresc i jove com el verdejo de Blume, un DO Rueda.

Tipus d’envàs i reciclatge

Rebutja l’envàs de plàstic al contenidor groc i la bossa de paper al contenidor blau.