
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
A Veritas creiem que cada aliment té un valor, fins i tot aquells que no brillen sota els estàndards comercials. Per això, hem volgut donar una segona vida a aquests tomàquets que, encara que no compleixen els criteris de primera (tomàquets que es comercialitzen frescos) o segona categoria (s’utilitzen per a salses i sucs per ser més irregulars en color o forma), conserven tota la seva essència, gust i nutrients. El resultat: el nostre nou tomàquet fregit ecològic Veritas, una deliciosa recepta d’aprofitament elaborada amb cura a la nostra cuina central.

Hem produït 3.000 unitats d’aquest tomàquet fregit a partir de 3 tones de tomàquets ecològics. El seu origen? Les terres assolellades de Níjar (Almeria), on treballa Biosabor, un dels nostres proveïdors i referents en horticultura ecològica, innovadora i sostenible. Hi cultiven varietats com Laujar, Realsol i Ricosol, protagonistes d’aquesta recepta que transforma el que es descarta en alguna cosa digna de qualsevol rebost.
Als seus camps hi creixen fruites i hortalisses sense pesticides ni fertilitzants de síntesi química, i a la nostra cuina hi neixen productes de cinquena gamma amb ànima: llestos per consumir, però sense perdre la connexió amb la terra ni el respecte pels ingredients.
El nostre tomàquet fregit és fet en un 97% de tomàquet, acompanyat d’un toc de tomàquet concentrat, oli d’oliva verge extra, sal marina i ceba en pols. Sense additius, sense sucres afegits, sense ingredients innecessaris. Només l’essencial.
Gràcies a la cocció lenta, la barreja equilibrada i una elaboració acurada que culmina en l’ompliment i l’esterilització de cada pot, aconseguim un producte conservable a temperatura ambient, però ple de vida.
A més a més, l’envàs que l’acompanya –un pot de vidre amb tapa lliure de BPA– reflecteix el nostre compromís per una alimentació saludable també en el que no es veu.
Elaborat amb tomàquets que no compleixen els estàndards estètics, però que són 100% deliciosos. Perquè cada aliment mereix una segona oportunitat.

Com que són ecològics, els tomàquets frescos no només estan lliures de transgènics i residus de síntesi química: també aporten fins a un 48% més de vitamina C i un 40% més de polifenols, segons estudis realitzats. Són més nutritius i respectuosos amb l’entorn, i alhora ens recorden que el sabor autèntic no entén de categories comercials.
“Estimem els tomàquets, tots, no només els de primera o segona categoria”. Perquè cada tomàquet té una història, i cada recepta que n’aprofita és un pas més cap a un model alimentari més just, més sostenible i saborós.
A Veritas creiem que cada aliment compta. Per això, el...
Durant dècades, s’ha promogut el consum de fruites i verdures...
Si el teu objectiu és reduir la inflamació i millorar...
Per a 2-4 persones (cada recepta)1 horaDificultat baixa El setembre...