Cuina diumenge, gaudeix-ne tota la setmana. Fem servir productes 100% vegetals, ecològics i llestos per combinar: tofu, tempeh, seitan, hamburgueses i cereals cuits de la marca Vegetalia .
Ingredients base per a la setmana
Proteïnes Vegetalia:
Cereals cuits Vegetalia:
Extres suggerits:
Verdures recomanades:
Bròcoli, pastanaga, kale, col morada, carbassó, cirerols, ruca, enciam, pebrot vermell, cogombrets.
Pla setmanal d’àpats
Dilluns – Estil oriental
Arròs + quinoa vermella
Tofu saltat amb gingebre, all i salsa de soja
Bròcoli i pastanaga al vapor
Sal de sèsam (gomasio) d’algues per sobre
Dimarts – Mediterrani fresc
Quinoa blanca i vermella cuita
Tempeh esmicolat al forn amb orenga i romaní
Cirerols i ruca fresca
OOVE + llimona
Dimecres – Dolç & picant
Arròs + quinoa vermella
Seitan saltat amb xarop d’auró i soja
Kale cru i pastanaga ratllada
Llavors de sèsam
Dijous – Hamburguesa completa
Hamburguesa de seitan i pastanaga
Pa integral
Enciam, tomàquet, cogombret
Salsa lleugera (iogurt vegetal o tahina)
Divendres – Curri reconfortant
Quinoa blanca i vermella
Tofu a daus al curri suau amb llet de coco
Espinacs + cigrons cuits
Comí i cúrcuma
Dissabte – Wrap mediterrani
Truita integral o pa tipus pita
Tempeh amb pebre vermell i comí
Pebrot al forn, col morada, alvocat
Rajolí de llimona o xarop d’auró
Diumenge – Bowl de teriyaki
Arròs + quinoa vermella
Seitan glacejat amb salsa teriyaki casolana
Bròcoli al vapor, pastanaga ratllada
Sal de sèsam o llavors