Vegà

Tempeh a la mexicana

No saps com aprofitar el tempeh a les teves receptes? Avui et portem una elaboració fàcil, ràpida i deliciosa! Prepara en només 20 minuts un tempeh ben bo amb crema d’alvocat.

Temps d’elaboració: 20 minuts
Dificultat: Baixa
Racions: 2

Ingredients:

Elaboració:

  1. Bat un alvocat amb ¼ de ceba, un gra d’all i una mica d’aigua i coriandre. Emulsiona-ho amb oli d’oliva. Depenent de la textura que vulguis, afegeix-hi més o menys OOVE.
  2. Daura el tempeh i reserva’l.
  3. Prepara el pico de gallo tallant a dauets el tomàquet i la ceba.
  4. Ajunta-ho amb coriandre picat, suc de llima, sal i pebre.
  5. Emplata el tempeh, l’alvocat i la salsa mexicana i afegeix-hi la fruita seca.

Recepta de: Vegetalia.

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més plats vegans.

Contingut relacionat

  • Vegà

Amanida vegana amb seitan i tofunesa d’alfàbrega

A l’estiu venen de gust plats freds i refrescants, i...

  • Vegà

Gaspatxo ecològic de síndria

El gaspatxo és la sopa freda d’estiu per excel·lència. Fresc...

  • Vegà

Gelat vegà de nata, xocolata i avellanes

Si et ve de gust un snack fresquet i saludable,...

  • Vegà

Tomàquets farcits d’amanida de cuscús

Et proposem un plat fresc, saludable i colorit que combina...