Vegà

Amanida vegana amb seitan i tofunesa d’alfàbrega

A l’estiu venen de gust plats freds i refrescants, i quina millor opció que una amanida amb brots tendres d’enciam, tomàquets i poma. A més a més, en aquesta proposta també hem incorporat el seitan com a font de proteïnes. El toc de tofunesa, la maionesa vegana, hi dona un gust increïble. Recepta fàcil i ràpida per fer a casa!

Temps d’elaboració: 15 min
Dificultat: Baixa
Racions: 4

Ingredients

Elaboració

Per a la tofunesa d’alfàbrega:

  1. Barreja en un bol la tofunesa amb l’alfàbrega picada, el gra d’all ratllat i la salsa tamari.
  2. Reserva-la.

Per a l’amanida:

  1. Fregeix el seitan en oli calent amb all i julivert i escorre’l sobre paper absorbent de cuina.
  2. Col·loca en un bol els brots juntament amb els cirerols partits, els talls de formatge vegà trossejats i els crackers de pa.
  3. Afegeix-hi el seitan arrebossat tallat a tires, la poma tallada a grills fins i la salsa tofunesa per damunt.
  4. A gaudir-ne!

Text: Vegetalia

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més plats vegans.

Contingut relacionat

  • Vegà

Tempeh a la mexicana

No saps com aprofitar el tempeh a les teves receptes?...

  • Vegà

Gaspatxo ecològic de síndria

El gaspatxo és la sopa freda d’estiu per excel·lència. Fresc...

  • Vegà

Gelat vegà de nata, xocolata i avellanes

Si et ve de gust un snack fresquet i saludable,...

  • Vegà

Pa mediterrani i d’estiu: noves varietats Veritas

Al nostre obrador, situat a Lliçà d’Amunt, els nostres mestres...