Receptes

Gaspatxo ecològic de síndria

El gaspatxo és la sopa freda d’estiu per excel·lència. Fresc i lleuger, ens permet crear-ne moltes variacions diferents, com per exemple amb síndria ecològica. És una opció ideal per aportar un plus d’hidratació a la recepta, ja que la síndria és una de les fruites d’estiu amb més contingut d’aigua.

Prepara’l amb temps per poder-lo servir ben fred i acompanya’l amb els toppings que prefereixis. Nosaltres et proposem boletes o daus de síndria i formatge feta esmicolat. Hi dona un toc de sabor boníssim!

4 persones
10 minuts
Dificultat baixa

Ingredients

Per decorar:

  • Daus o boletes de síndria
  • Formatge feta
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

  1. Tritura tots els ingredients per al gaspatxo en un processador d’aliments, fins a obtenir una sopa suau i homogènia.
  2. Si prefereixes una textura més fina, pots colar-ho per un xinès abans de servir.
  3. Guarda el gaspatxo a la nevera fins que sigui ben fred.
  4. Serveix-lo i decora’l amb daus o boletes de síndria, formatge feta esmicolat al gust, un pessic de pebre negre i un raig d’oli.

Gina Estapé, dietista-nutricionista i creadora del perfil @myhealthybites

Contingut relacionat

  • Receptes

Gaspatxo ecològic Veritas: tot un crim no tastar-lo

Gaspatxo ecològic Veritas: tot un crim no tastar-lo No tastar...

  • Receptes

Gaspatxo de préssec i alfàbrega

Gaspatxo de préssec, una alternativa inspirada en el tradicional gaspatxo,...

  • Receptes

Gaspatxo de cireres

Gaudeix d’un refrescant gaspatxo de cireres! Una deliciosa recepta d’aprofitament...

  • Receptes

Albercocs, el sabor dolç de l’estiu

Els albercocs ens transmeten l’arribada de la calor, el bon...