Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Aquesta deliciosa pizza keto amb base de pollastre és una idea fantàstica per a un dinar o sopar sense gluten. A més, també és molt baixa en carbohidrats. Gaudeix-la!
· 250 g de pit de pollastre
· 50 g de ceba tendra
· Sal
· Pebre
· AOVE
· 2 ous
· All en pols
· Orenga
· Rocafort
· Nous
· Nabius
· Mores
· Mel
· Gerds
· Brotes de rabanitos
1. Trosseja el pollastre i la ceba, salpebra’ls i cuina’ls en una fregidora d’aire o al forn amb un rajolí d’oli a 200 °C durant 10 minuts. Treu-los del forn o la fregidora i deixa’ls refredar durant uns minuts.
2. Fica el pollastre, la ceba i els dos ous en una trituradora potent i tritura-ho a màxima potència.
3. Posa el paper sulfurat en una safata. Aboca-hi la pasta al centre, dona-li forma circular i esclafa-la amb una espàtula. Quan tingui un gruix i una forma semblants a una pizza, enforna-la al forn preescalfat a 200 °C durant uns 5 minuts; després, abaixa la temperatura a 180 °C i enforna-la 15 minuts més.
4. Estén per sobre de la massa una mica de crema d’anacards barrejada amb un pessic de sal, pebre, OOVE, all en pols i orenga.
5. Trosseja els formatges i ves-los-hi afegint. Incorpora-hi les nous humitejades i els fruits vermells i enllesteix amb una cullerada de mel i un rajolí d’OOVE.
6. Enforna la pizza a 180 °C durant 10-15 minuts o fins que vegis que el formatge s’ha fos. Treu-la del forn i guarneix-la amb germinats de ravenets.
Recepta: Sue Moya, cuinera i creadora del perfil @art_by_sue.
T’ha agradat aquesta recepta? Troba més.
Si busques una forma original i saludable de prendre síndria,...
Pren nota de la pizza d'espelta amb figues i gorgonzola, una...
Arriba el cap de setmana i a tots ens ve...
Descobreix tofu cruixent a la barbacoa! Una recepta vegana i...