Receptes

Bulgogi Deopbap

El bulgogi deopbap (불고기 カバー밥) és una recepta tradicional coreana que combina el bulgogi, una carn de vedella marinada i rostida, amb el concepte de deopbap, que significa ‘menjar servit en un sol bol sobre arròs’. Aquest plat destaca pels sabors dolços i salats, i es pot preparar amb ingredients ecològics, vegetals frescos i un ou per a un toc extra. És un menjar casolà deliciós, equilibrat i fàcil de preparar.

Bulgogi Deopbap-recepta- veritas

(30 minuts, sense comptar-hi el temps de cocció de l’arròs)

  • Talla la carn de vedella i els bolets xiitake a tires fines.
  • En un bol, barreja la salsa de soja, el mirin , el sucre, el xarop d’agave i l’all picat.
  • Afegeix la carn i els bolets a l’adob i barreja-ho bé. Deixa-ho reposar durant almenys 15 minuts a temperatura ambient o guarda’l a la nevera si ho prepares amb antelació.
  • Talla la ceba i la pastanaga a tires fines.
  • Col·loca l’arròs cuit i calent en un bol.
  • Afegeix-hi el bulgogi per sobreamb les verdures saltades.
  • Cou els ous al punt desitjat (idealment ferrats o a la planxa amb el rovell semilíquid) i col·loca’ls sobre l’arròs.
  • Ruixa-hi una mica d’oli de sèsam i escampa-hi llavors de sèsam torrades per sobre.

I ja està! Heus aquí un deliciós bulgogi deopbap per gaudir-ne.

  • Coloca el arroz cocido caliente en un bol.
  • Añade encima el bulgogi con los vegetales salteados.
  • Cocina los huevos al punto deseado (idealmente fritos o a la plancha con la yema semilíquida) y colócalos sobre el arroz.
  • Rocía un poco de aceite de sésamo y espolvorea semillas de sésamo tostadas por encima.

¡Y listo! Un delicioso bulgogi deopbap para disfrutar

  1. Esbandeix l’arròs fins que l’aigua surti clara i deixa’l en remull durant 30 minuts.
  2. Fes servir una proporció d’arròs-aigua d’1:1,2 (per cada tassa d’arròs, afegeix-hi 1,2 tasses d’aigua).
  3. Posa el foc fort fins que bulli, després abaixa’l a foc mitjà i tapa l’olla. Deixa-ho coure 15 minuts.
  4. Apaga el foc i deixa-ho reposar 5 minuts abans de remenar l’arròs amb una cullera de fusta.
  1. Esbandeix l’arròs i col·loca’l a l’arrossera amb una proporció d’arròs-aigua d’1:1 (per cada tassa d’arròs, afegiu-n’hi 1 d’aigua).
  2. Selecciona el mode “arròs blanc” o “cocció normal”.
  3. Un cop cuit, deixa’l reposar durant 5 minuts abans de servir. Si fas servir arròs integral: esbandeix l’arròs integral i deixa’l en remull durant 1-2 hores abans de cuinar-lo..

T’ha agradat aquesta recepta? Troba més.

Pots trobar productes ecològics als supermercats Veritas.

Contingut relacionat

  • Receptes

Farcellets de pollastre i verdures

Aquests farcellets de pollastre i verdures són un entrant saludable,...

  • Receptes

Tofu ecològic cruixent a la llimona

Amb la llimona com a protagonista, et presentem una recepta...

  • Receptes

Ramen vegà amb tofu

Ramen vegà? Sí, sí, com ho llegeixes! Elabora aquesta tradicional...

  • Receptes

‘Strudel’ de vedella amb escalivada, xampiyons i espinacs

L’strudel és un pastís típic de la cuina austríaca i...