Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Has tastat mai una truita suflé? La diferència amb una truita francesa és que, per preparar-la, se separen els rovells i es munten les clares al punt de neu. Ja veuràs quina textura més esponjosa i suau que hi queda!
En aquesta recepta et proposem una combinació dolça amb crema d’ametlles i un coulis de maduixes, aprofitant que ara n’és temporada. És ideal per a aquells dies en què vols un esmorzar amb un toc dolç, nutritiu i ric en proteïna. Espero que en gaudeixis!
Recepta: Gina Estapé, dietista-nutricionista i creadora del perfil @myhealthybites.
T’ha agrada’t aquesta recepta? Troba més.
Pots trobar una varietat de productes ecològics als nostres supermercats Veritas .
Si vols donar una volta original als teus àpats, aquests...
Aquest remenat de bolets xiitake és perfecte per a qualsevol àpat del...
Has preparat alguna vegada una amanida amb cireres? Saludables i...
Pren nota de la pizza d'espelta amb figues i gorgonzola, una...