Fàcils

Batut de civada i plàtan

Només necessitaràs dos minuts per preparar un batut de civada i plàtan deliciós i nutritiu. Molt energètic i ric en fòsfor i potassi, és ideal per prendre abans o després de practicar esport. I, per descomptat, també és perfecte a l’hora d’esmorzar o berenar, però recorda que la civada té gluten i no és apta per a celíacs.

Batut de civada i plàtan - Receptes - Veritas

Batut de civada i plàtan

Ingredients

  • 1 got de beguda de civada amb calci
  • 1 plàtan
  • 1cs de cacau en pols
  • 1cs de flocs de civada
  • Canyella en pols

Elaboració

  1. Col·loca a la batedora la beguda de civada, el plàtan, el cacau i els flocs de civada.
  2. Bat els ingredients durant 30 segons, fins que la barreja tingui una textura cremosa.
  3. Aboca el batut en un got alt i empolvora canyella en pols.

Recepta proposada per Monsoy.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

T’agradat aquesta recepta? Troba més receptes aquí.