Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
L’alimentació cetogènica, o keto, és coneguda per propiciar l’estat metabòlic de la cetosi, en el qual el cos fa servir les reserves de greix com a font d’energia. La gran pregunta que ens acostumem a fer és: què puc menjar i què hauria d’evitar perquè el meu cos entri en cetosi?
Aquesta alimentació no és una dieta, sinó un estil de vida en què has de canviar el xip i capgirar la piràmide nutricional. Es tracta de reduir els hidrats de carboni i augmentar els greixos saludables, alhora de focalitzar-se en una aportació suficient de proteïna. És un procés per re-aprendre a menjar i centrar-se en aliments reals i no en productes ultraprocessats.
Per mantenir el cos en cetosi, és necessari reduir la ingesta de carbohidrats per sota de 20-50 grams diaris; d’aquesta manera, el cos es veu obligat a fer servir el greix en comptes de la glucosa com a font d’energia. Per això, és recomanable reduir el consum d’aquests aliments:
En cadascuna de les teves ingestes t’has d’assegurar que hi ha greix de qualitat, prou proteïna i verdura de baix índex glucèmic.
Texto: Ari Grau, emprenedora i divulgadora sobre dieta keto i creadora de @keto_aoeve.
T’ha agradat aquest article sobre l’alimentació keto? Descobreix més aquí.
La dieta keto o cetogénica tiene el objetivo de utilizar...
És habitual associar la dieta keto amb l’últim per perdre...
En l’actualitat, augmenten els casos de persones celíaques, sensibles al...
Amb més proteïnes i un perfil gras de millor qualitat:...