Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
El butter chicken (o pollastre amb mantega) és un dels plats més populars de la cuina índia. La versió original porta salsa de tomàquet amb mantega i iogurt o nata. En aquesta versió, l’hem substituït per llet de coco, i el pollastre per tofu espaiat. Una versió del tradicional butter chicken, però totalment vegana!
El tofu és una proteïna vegetal feta a base dels grans de soja. Té una textura ferma, sabor neutre i aspecte similar al formatge fresc.
Mentre el tofu es daura, prepara la salsa:
I així tindràs llest un deliciós plat completament vegà per a gaudir!
Text: Christopher Wilson, xef de cuina plant basedi creador de @el__brases.
T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.
Descobreix tofu cruixent a la barbacoa! Una recepta vegana i...
Tant el miso com el tofu estan elaborats a partir...
Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts...
El tofu marinat és una recepta fàcil de preparar, sana...