Receptes

Carrot cake sense gluten ni lactosa

El carrot cake és un postre fàcil i deliciós que tothom amb una mica d’interès per la pastisseria ha intentat alguna vegada. Per a fer-ho perfecte, et portem la millor recepta per a fer un pastís de pastanaga sense gluten ni lactosa!

Carrot cake sense gluten ni lactosa-receptes-veritas

Les pastanagues són un aliment ric en aigua i baix en calories. Són una gran font de fibra i antioxidants com els carotenoides i la vitamina A. Anima’t a provar-les i més en un postre deliciós com aquest carrot cake!

  1. Preescalfa el forn a 200 °C (encara que courem el pastís a 180 °C).
  2. Bat el sucre amb els ous fins que es faci una massa blanquinosa.
  3. Afegeix-hi l’oli i la pastanaga ratllada i integra-ho bé.
  4. En un altre recipient, barreja tots els sòlids, incloent-hi les nous trencades a trossets, i afegeix-los a la barreja de líquids.
  5. Incorpora-hi bé els sòlids amb una llengua.
  6. Emmotlla la massa en un motlle encamisat i cou-la a 180 °C durant 1 hora. Passada aquesta hora, deixa-ho refredar dins el motlle a temperatura ambient mentre prepares la crema.
  7. Per a la crema, només has de batre el formatge crema vegà amb el sucre glass.
  8. Decora el pastís per sobre i per dins amb la crema i posa-hi algunes nous. Deixa’l reposar unes hores a la nevera abans de servir-lo.

¡I que aprofiti d’aquest deliciós postre sense lactosa ni gluten!

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.

Contingut relacionat

  • Receptes

Delícies veganes que enriqueixen la teva dieta

Gaudeix d’una infinitat de propostes 100% vegetals: des de formatges...

  • Receptes

Pans de pessic d’oli d’oliva i llimona

Una varietat dels pans de pessic d'oli d'oliva tradicional, molt...

  • Receptes

Coffee banana bread

El coffee banana bread és un pa de pessic molt...

  • Receptes

Brownie d’avellanes i coco

És difícil dir que no a un brownie. Aquest és...