Vegà

Tofu amb salsa de pastanaga

El tofu és un gran font de proteïnes d’origen vegetal. A vegades pot resultar una mica difícil innovar la seva preparació. I per això, per a sortir de la rutina, et deixem una recepta deliciosa i original perquè puguis gaudir d’aquest aliment dins del teu menú setmanal.

Tofu amb salsa de pastanaga - Receptes - Veritas

Tofu amb salsa de pastanaga

El tofu és un derivat de la soia que conté un alt percentatge de calci i proteïnes. Té un sabor i una textura lleugera que combinen molt bé amb la majoria d’aliments. Es pot cuinar de múltiples formes com arrebossat, a la planxa, en estofats, i entre altres més.

Ingredients

Elaboració

  1. Pica la ceba i sofregeix-amb una mica d’oli d’oliva. Quan agafi color, afegeix-li el suc de mandarina i deixa que redueixi.
  2. Incorpora el brou i les pastanagues tallades a rodanxes fines. Coure fins que la pastanaga estigui tova.
  3. Talla el tofu a filets fins, salpebra i passa-ho per la paella.
  4. Afegeix la salsa i bull tot junt un parell de minuts.
  5. Serveix-ho en un plat, i acompanya’l amb brots per a tenir un plat complet i saludable

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més aquí.

Contingut relacionat

  • Vegà

Sopa de miso amb tofu daurat

Tant el miso com el tofu estan elaborats a partir...

  • Vegà

Tofu cruixent a la barbacoa

Descobreix tofu cruixent a la barbacoa! Una recepta vegana i...

  • Vegà

Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera

Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts...

  • Vegà

Paté de tofu i miso

Paté de tofu i miso, una recepta senzilla i molt...