Receptes

Pa de pessic de moniato i cacau

Descobreix aquest deliciós pa de pessic de moniato i cacau! Les temperatures de tardor ens porten aliments de temporada com el moniato. Has pensat alguna vegada a fer un bescuit amb aquest aliment?

Pa de pessic de moniato i cacau - Receptes - Veritas

Pa de pessic de moniato i cacau

Sens dubte, l’estrella de la tardor és el moniato, un tubercle nutricionalment similar a la patata, però amb més aportació de vitamina A, la qual cosa implica més acció antioxidant.

Ingredients:

  • 200 g de moniato rostit
  • 3 ous
  • 100 g de farina d’espelta integral
  • 100 ml de beguda de civada
  • 4 cullerades de pasta de dàtils
  • 3 cullerades de cacau pur
  • 90 g de cacauets
  • 30 g d’encenalls de xocolata
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 sobre de llevat

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Barreja bé tots els ingredients, excepte els cacauets i els encenalls de xocolata.
  2. Una vegada que hagis aconseguit una massa de textura homogènia, afegeix-hi els cacauets i remena-ho amb una cullera.
  3. Aboca la massa en un motlle apte per a forn i col·loca els encenalls de xocolata per damunt.
  4. Enforna-ho a 200 °C durant 30 minuts

Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa de la dietista i nutricionista Anna Torelló, impulsora del perfil d’Instagram @thehappyavocadooo.

Descobeix més receptes.

Contingut relacionat

  • Receptes

Temps de moniatos

Tot i que destaquen per la seva dolçor, la pectina...

  • Receptes

Crema dolça de moniato i poma

Crema dolça de moniato i poma, un plat ideal per...

  • Receptes

Cuscús de fajol amb moniato

Molt lleuger i ric en proteïna vegetal, el cuscús de...

  • Receptes

Pa de motlle de sègol de moniato, kale i alvocat

Pa de motlle de sègol, moniato, kale i alvocat, una...