Et proposem una alternativa vegana a la pannacotta tradicional: la pannacotta de coco i xocolata. De textura suau i cremosa, aquestes postres típicament italianes són molt senzilles de preparar i, gràcies a la crema de coco i la beguda d’ametlla, porten minerals i greixos saludables.
Pannacotta de coco i xocolata
Ingredients:
- 250 ml de crema de coco tipus thai
- 200 ml de beguda d’ametlla
- 2 cullerades soperes d’eritritol
- 2 cullerades soperes de cacau cru en pols
- 1 cullerada petita d’agar-agar
- 2-3 gotes d’essència de vainilla
- 1 polsim de cardamom
- Compota de poma
Ingredients per al topping:
- Fruites vermelles congelades
- Coco deshidratat torrat
- Crema de cacauet
- Granola
Pots trobar tots els ingredients a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Posa una mica de compota de poma al fons de dos gots i reserva-ho.
- En un cassó, escalfa la crema de coco i la beguda d’ametlla amb l’essència de vainilla, el cardamom acabat de moldre i l’eritritol.
- Quan la mescla estigui calenta afegeix-hi l’agar-agar i porta-ho a ebullició sense deixar de remenar.
- Retira-ho del foc i aboca la meitat de la preparació als gots de la compota de poma.
- Afegeix el cacau a la mescla que queda al cassó, remena-ho fins que quedi ben integrat i emplena dos gots més.
- Deixa-ho refredar i refrigera els quatre gots un mínim de 2-3 hores abans de consumir-ho.
- Serveix la pannacotta blanca amb fruites vermelles i coco deshidratat torrat per damunt i la de xocolata amb crema de cacauet i granola.
Gaudeix de la nostra col·lecció de postres saludables.