El cremós d’orxata i arròs és una recepta original, deliciosa i molt fàcil de fer, aquesta crema de textura suau conjumina dos ingredients altament digestius: l’orxata i l’arròs. La primera aporta greixos saludables i el segon és ric en minerals i fibra.
Cremós d’orxata i arròs
Pots trobar tots els ingredients a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
Per avançar la cocció, pots posar l’arròs en remull entre 10 i 12 hores, tot i que aquest pas és opcional. En una cassola, escalfa l’orxata amb un canonet de canyella i pells de taronja i llimona al gust. Quan l’orxata s’hagi escalfat, incorpora-hi l’arròs, el sucre de coco i el cardamom molt. Cou-ho a foc lent remenant sense parar fins que l’arròs estigui tou. Pots deixar-ho així o batre-ho lleugerament fins a obtenir una crema d’arròs. Retira-ho del foc, aboca-ho en gots petits i deixa’ls que es refredin abans de guardar-los a la nevera. Refrigera’ls un parell d’hores i empolvora’ls amb canyella en pols abans de servir.
Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.
Descobreix més postres