Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Hem començat l’any renovant la nostra gamma de pastisseria 100% ecològica, en què les receptes clàssiques de sempre comparteixen espai amb altres de més noves, com el pastís vegà de carbassó i cacau, el pastís Red Velvet amb remolatxa o el clafoutis de nabius.
La pastisseria ecològica Veritas fa un pas endavant, però seguim fidels a la nostra essència.
Reinterpretem les propostes tradicionals, millorant-les amb ingredients saludables.
Únicament fem servir matèria primera ecològica de primera qualitat, obtinguda sense agroquímics i respectant el medi ambient.
Per aconseguir que cadascuna de les peces tingui la seva aroma, textura i gust característics, seleccionem amb cura els ingredients: farines, fruita seca, xocolates, fruita, ous, lactis…
Igualment, potenciem l’ús de farines integrals sempre que és possible, com la de fajol; la xocolata és majoritàriament negra i amb un alt percentatge de cacau; i només utilitzem sucre integral de canya i xarop d’atzavara.
Totes les fórmules són originals i no utilitzem preparats de cap mena. Es mantenen els nostres grans clàssics, per exemple: la corona de pasta fullada i nata, el carrot cake i el brownie.
I quant a les novetats de la nostra pastisseria ecològica, estem molt orgullosos de les noves receptes.
Fes el teu encàrrec!
La nova pastisseria Veritas s’adapta a qualsevol moment i celebració, ja que hem modificat i ampliat els formats perquè en gaudeixis com et vingui de gust: tu sol, amb la parella, en companyia de familia o amics… I perquè no et quedis sense els teus preferits, no t’oblidis d’encarregar-los a la teva botiga habitual.
Quan baixen les temperatures ve de gust gaudir d'un pa...
Pans de motlle elaborats amb blat integral o sègol i...
El coffee banana bread és un pa de pessic molt...
Lleuger, esponjós i saludable, aquest pa de pessic de poma...