Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Seguir una dieta saludable no ha de ser sinònim de gastar molt. Al contrari, pots gaudir d’una alimentació ecològica i molt nutritiva a un preu més ajustat del que creus. Incorpora les pautes que et compartim en aquesta guia per estalviar menjant ecològic!
El primer pas és centrar la dieta diària en productes frescos, i disminuir dràsticament la presència de processats. L’objectiu és triar aliments que mantinguin el seu aspecte original i que gairebé no s’hagin manipulat, ja que com menys processats, més nutritius, sans i econòmics resulten.
Així mateix, els ultraprocessats són rics en sucres refinats i greixos trans, i un excés d’snacks, refrescos, brioixeria… pot acabar provocant obesitat.
L’obesitat en la infància i l’adolescència pot tenir conseqüències greus. Els nens obesos tenen moltes probabilitats de desenvolupar diabetis de tipus 2, hipertensió i dificultats per dormir i, a llarg termini, arriben a ser adults amb més risc de problemes cardiovasculars i articulars, entre d’altres.
La naturalessa és sàvia i ens ofereix el que l’organisme necessita segons l’estació. Per exemple, l’hivern és temps de grips i refredats i, alhora, és època de mandarines i taronges, dos cítrics rics en vitamina C, que ajuda a combatre els constipats.
Quan les fruites i verdures són de temporada no només surten més econòmiques, sinó que són més fresques i saboroses, ja que les plantes es troben en el seu cicle natural de creixement.
Cal potenciar el consum regular d’aquests aliments perquè aporten una gran quantitat de nutrients essencials, a més d’adaptar-se a tots els pressupostos.
En disminuir el consum de carn podràs triar-la de més qualitat, com l’ecològica, que és molt més nutritiva i saludable. I recorda anar ariant entre vedella, porc, pollastre, gall dindi…
L’ou és ric en proteïnes d’alt valor biològic i té un preu realment assequible. El pots fer de moltes maneres o bé afegir-lo a qualsevol recepta per enriquir-la.
Podràs adquirir les quantitats que realment necessites, i evitar així l’excés d’aliments que acaben caducant.
Es tracta de fer el que ja feien les nostres àvies.
En fer-ho, redueixes la despesa i generes un impacte mediambiental positiu perquè evites residus.
Apunta’t al batch cooking!
Consisteix a triar un dia, organitzar els menús de la setmana i deixar preparats diferents plats (llegums i cereals cuits, pasta bullida, verdures saltades…), que et facilitaran la feina quan arribi el moment de fer els àpats.
El púding de taronja té una textura molt suau i...
Típic de l’Índia, el dhal és un plat saborós i...
Pollastre rostit amb prunes i pinyons... Una recepta deliciosa. El...
Ous al plat, com indica el seu nom, es prepara...