Postres

Bombons de xocolata, menta i azukis

El resultat de la combinació de la xocolata negra amb la fruita seca i el coco és una autèntica explosió de sabor. A més de deliciosos i saludables, aquests bombons són molt fàcils de preparar i es poden congelar sense problemes.

Bombons de xocolata, menta i azukis - Receptes - Veritas


Els azukis són una llegum vermella típica dels països orientals molt apreciada gràcies a la seva riquesa en nutrients.

Gaudeix d’aquesta deliciosa recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie boggie

Bombons de xocolata, menta i azukis

Ingredients:

Ingredients per a la cobertura:

Ingredients per al topping:

Elaboració:

  1. Treu el pinyol dels dàtils, posa0ls a remullar uns minuts i reserva’ls.
  2. Col·loca tots els ingredients dels bombons al processador d’aliments i tritura’ls fins a obtenir una pasta que puguis modelar.
  3. Amb les mans, fes boletes de la mida d’una nou i reserva-les.
  4. Prepara la cobertura escalfant els ingredients al bany maria i remenant contínuament pequè s’integrin bé.
  5. Arrebossa les boletes una a una en la xocolata i decora-les amb el sèsam i el coco ratllat.
  6. Refrigeta-les durant un parell d’hores com a mínim abans de servir-les.