El seitan és una proteïna vegetal molt versàtil a la cuina. Descobreix com utilitzar-lo a la cuina, amb aquest vídeo de la xef Mireia Anglada.
Seitan – Tècniques de cuina
Prové de la farina de blat. En concret, és el gluten del blat cuinat amb salsa de soja i productes que ens ajuden a digerir-lo, com el gingebre per exemple.
Destaca per la seva aportació de proteïnes d’alt valor biològic. A més, pràcticament no conté greixos i està completament lliure de colesterol.
Es pot cuinar igual que la carn: a la planxa, guisat, estofat, en hamburgueses…
A la planxa:
Talla el seitan en filets.
Escalfa la paella amb oli d’oliva i caramel·litza’l. Com que té una textura una mica humida, d’aquesta manera s’asseca i queda més cruixent.
Pots combinar-lo amb verdures, arròs, salses…
Descobreix la nostra col·lecció de tècniques de cuina.
Contingut relacionat
Tècniques de cuina
Amarant – Tècniques de cuina
L’amarant, un cereal amb un alt percentatge en proteïna. A...
Tècniques de cuina
Tofu – Tècniques de cuina
El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la...
Tècniques de cuina
Miso blanc – Tècniques de cuina
El miso blanc és un condiment alcalinitzant imprescindible per a...