Amanides

Amanida mediterrània

Amanida mediterrània, un entrant lleuger i refrescant amb el búrgul i l’albergínia com a base: el primer és ric en fibra, ja que no està refinat, i l’albergínia conté moltes vitamines i antioxidants i poquíssimes calories. La resta d’ingredients aporten nutrients, sabor, aroma i textura, i converteixen aquesta amanida en una festa per al paladar. Aquesta recepta te la proposa la foodblogger Isa, de Delicias Kitchen Amanida mediterrània - Receptes - Veritas

Amanida mediterrània

Ingredients:

Per a l’amaniment:

Elaboració:

  1. Cou el cereal en un volum d’aigua i, mentrestant, talla l’albergínia a rodanxes i rosteix-la amb una mica de sal.
  2. Pica la resta d’ingredients i reserva’ls en un bol.
  3. Prepara l’amaniment remenant bé tots els ingredients fins que s’integrin.
  4. Barreja els ingredients picats amb el búrgul i l’albergínia. Condimenta-ho amb cura i rectifica-ho de sal.
Descobreix les nostres propostes d’amanides.

Contingut relacionat

  • Amanides

Amanida cruixent de blat de moro i quinoa

Una amanida cruixent nutritiva i facilíssima de preparar. El blat...

  • Amanides

Amanida de maduixes amb sal d’herbes

Amanida de maduixes, perfecta per al bon temps, ja sigui...

  • Amanides

Amanida refrescant

Plena de vitamines i minerals, aquesta amanida refrescant d'estiu combina...