Amanida de maduixes, perfecta per al bon temps, ja sigui com a guarnició, a mode d’entrant o com a sopar lleuger de plat únic. Aquesta nutritiva recepta te la proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.
Les maduixes són molt refrescants, riques en fibra i vitamina C. Descobreix les diferències que hi ha entre les ecològiques i les no ecològiques.
Amanida de maduixes amb sal d’herbes
Ingredients:
- 2 tasses de maduixes
- 1 alvocat
- 1/2 ceba vermella
- 1/2 llimona
- 1 grapat de nous
- Mix de llavors
- Fulles d’alfàbrega fresca
- Sal d’herbes
- Oli d’oliva verge extra
Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Torra lleugerament les llavors en una paella, deixa-les refredar i reserva-les.
- Esprem la mitja llimona i reserva’n el suc.
- Renta i talla les maduixes en quatre parts i posa-les en un bol.
- Pela i talla l’alvocat en cubs i afegeix-lo al bol.
- Talla la ceba a la juliana i incorpora-la a les maduixes i l’alvocat.
- Condimenta-ho amb oli d’oliva, el suc de llimona, sal d’herbes al gust i barreja-ho.
- Trosseja les fulles d’alfàbrega i afegeix-les a l’amanida.
- Decora-la amb les llavors torrades i les nous i, si cal, rectifica de sla i oli.
Descobreix les nostres propostes d’amanides.