Fàcils

Shakshuka d’estiu

La gràcia de la shakshuka, un plat d’origen magrebí, és la combinació mediterrània de verdures i ou, un aliment que conté proteïnes d’alt valor biològic i un gran nombre de vitamines. El coriandre aporta frescor i una lleugera aroma de llimona. Aquesta recepta te la proposa Marina Ribas de Més que Lletuga. Shashuka d'estiu - Receptes - Veritas

Shakshuka d’estiu

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla la ceba a mitges llunes i sofregeix-la amb un raig d’oli d’oliva.
  2. Trosseja l’albergínia i el carbassó en daus d’un centímetre aproximadament i afegeix-los a la ceba. Quan estiguin cuits, afegeix-hi el tomàquet, sapebra-ho al gust, tapa-ho i cou-ho a foc lent uns 15-20 minuts.
  3. Amb l’ajuda d’una cullera, fes quatre forats damunt del sofregit i trenca un ou en cada forat.
  4. Deixa que la clara quedi ben presa i el rovell cru per mullar-hi pa. Per accelerar la cocció dels ous, ho pots tapar durant uns minuts.
  5. Decora-ho amb unes fulles de coriandre i serveix-ho acompanyat d’una mica de iogurt grec.
Gaudeix amb la nostra proposta de receptes fàcils.

Contingut relacionat

  • Fàcils

Ous al plat – FastGood

Ous al plat, com indica el seu nom, es prepara...

  • Fàcils

Dip de menta i alvocat

Aquest dip de menta i alvocat resulta una salsa molt...

  • Fàcils

Coliflor gratinada amb salsa de tomàquet

Coliflor gratinada, una recepta rica en proteïna vegetal que combina...