Natilles de cireres, unes delicioses postres de temporada que resulten molt digestives gràcies a la beguda d’ametlles, lliure de lactosa i gluten. El sucre de coco (un dels endolcidors amb menys càrrega glucèmica) accentua la dolçor natural de les cireres i el cardamom aporta un toc de sabor intens i lleugerament picant.
Gaudeix amb aquesta proposta de Rocío Montoya, de
Veggie Boggie.
Descobreix d’on provenen les cireres que trobaràs a Veritas.
Natilles de cireres
Ingredients:
Elaboració:
- Treu el pinyol de les cireres i tritura-les amb un raig de beguda d’ametlles fins a obtenir una crema homogènia. Reserva-ho.
- Bat els ous i reserva’ls.
- En una cassola bull la resta de la beguda d’ametlles amb sucre de coco i remena-ho amb una cullera de fusta fins que els ingredients estiguin ben dissolts.
- Afegeix-hi els ous batuts i la ratlladura de llimona i continua remenant.
- Quan la barreja comenci a espessir-se, afegeix-hi el puré de cireres, la vainilla i el cardamom. Remena-ho durant un parell de minuts i retira-ho del foc.
- Aboca la barreja resultant en gots i deixa que es refredi.
- Refrigera les natilles a la nevera unes dues hores i serveix-les amb topping de granola amb avellanes.
Gaudeix de la nostra col·lecció de dolços saludables.