Amanida de favetes i pèsols, un entrant suau i ric en proteïna vegetal gràcies a la presència d’aquests dos llegums típics de primavera. La sidra i el gingebre li donen un toc de personalitat. Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa
Laura Because!
Els pèsols són tendres, lleugers i saborosos, es poden consumir amb les beines quan són tendres, com els tirabecs, o bé només les llavors, molt sucoses.
Amanida de favetes i pèsols amb sidra
Ingredients:
Elaboració:
- Escalfa a foc mitjà quatre cullerades petites d’oli d’oliva verge extra al fons d’una cassola, si pot ser de ferro colat.
- Afegeix-hi les favetes i els pèsols, i salta’ls un parell de minuts.
- Incorpora-hi una cullerada de sal i la sidra. Apuja una mica el foc i cou les favetes i els pèsols uns minuts fins que estiguin al dente.
- Serveix-ho en una safata juntament amb el formatge fresc esmicolat i unes fulles de menta. Amaneix-ho amb el suc de la cocció i un rajolí extra d’oli d’oliva.
- Si vols donar-hi un punt picant i fresc extra, escampa-hi per sobre una mica de ratlladura de gingebre.
Descobreix la nostra proposta d’amanides!