A qui no li agraden les pizzes? El secret de la que us proposem avui és la base d’albergínia, la massa perfecta per gaudir d’un plat lleuger, deliciós i molt saludable, gràcies a les propietats antioxidants dels seus ingredients principals: l’albergínia i el tomàquet.
Gaudeix d’aquesta pizza d’albergínia exprés que et proposa Laura Because.
L’albergínia és una hortalissa molt versàtil que admet múltiples preparacions culinàries i combina amb una bona quantitat d’aliments. És perfecta per als més petits perquè és molt fàcil de digerir i aporta potassi, un mineral essencial per als músculs que exerceix un paper important en la majoria de funcions vitals.
Pizza d’albergínia exprés
Ingredients:
Elaboració:
- Renta i talla l’albergínia en rodanxes d’un centímetre de gruix.
- Pinzella amb oli d’oliva les rodanxes d’albergínia per tots dos costats i daura-les a la planxa també pels dos costats.
- Col·loca l’albergínia en un plat o una safata de servir i posa una cullerada de tomàquet fregit (prèviament escalfat) damunt de cada rodanxa.
- En una paella, fon el formatge ratllat a foc mitjà i, una vegada fos, distribueix-lo damunt de la salsa de tomàquet.
- Afegeix-hi unes fulles d’alfàbrega i farigola i serveix-ho immediatament.
- Si et ve de gust, pots afegir-hi uns xampinyons saltats, unes anxoves o unes olives negres.
Descobreix la nostra col·lecció de receptes amb les verdures com a protagonistes.
Descobreix la nostra col·lecció de receptes amb les verdures com a protagonistes.