Aquest chutney amb propietats antiinflamatòries i antivirals estimula les defenses. Pren-lo en petites quantitats acompanyant estofats de llegums, buddha bowls, amanides temperades, torrades amb alvocat…
Aquesta recepta ens la proposa la Rocío, de
Let it be cosy.
Chutney de mostassa groga
Ingredients:
Elaboració:
- Els dàtils medjool són molt sucosos. si no en trobes, pots emprar una altra varietat i posar-los en remull en aigua calenta durant 10 minuts per estovar-los abans d’emprear-los.
- Pela els grans d’all i reserva’ls.
- Col·loca al pot de la batedora la mostassa, el gingebre, la cúrcuma, el cardamom, els alls, la sal, el suc de llima i els dàtils.
- Bat fins que aconsegueixix una consistència lleugerament homogènia, afegeix l’oli d’oliva i bat durant 5 segons més.
- Es conserva de 3 a 5 dies a la nevera en un pot de vidre.
Gaudeix de la nostra col·lecció de
receptes fàcils!