Raviolis de pèsols amb pesto vegà, gaudeix del gust delicat d’aquests raviolis condimentats amb una versió vegana de la salsa pesto. Habitualment es prepara amb formatge parmesà, ingredient que en aquesta ocasió s’ha substituït per llevat nutricional, una proteïna completa baixa en greix que no conté gluten ni sucres.
Desfulla l’alfàbrega fresca al recipient de la batedora. Afegeix-hi la ruca, les nous, els anacards, el llevat nutricional, el suc de llimona, l’oli d’oliva i la sal marina.
Tritura-ho fins a aconseguir una textura cremosa i homogènia. Reserva-ho.
Bull els raviolis de pèsols durant 1 minut en aigua abundant. cola’ls i barreja’ls amb la salsa pesto.
Decora el plat amb fulles d’alfàbrega fresca i serveix-ho.
Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables
Contingut relacionat
Fàcils
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet, combina l'atractiu...
Fàcils
Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto
Els espaguetis de quinoa reial i arròs no contenen gluten,...
Fàcils
Amanida de mongetes amb préssec i pesto de remolatxa
Amanida de mongetes amb préssec, un entrant energètic que facilita...