Amanida de mongetes amb préssec, un entrant energètic que facilita la presència de llegums en la dieta. El préssec li dona un toc fresc i el pesto de remolatxa és una versió dolça i deliciosa de la tradicional salsa italiana.
Aquesta deliciosa i completa recepta ens la proposa Rocío Montoya, de
Veggie Boggie.
Amanida de mongetes amb préssec
Ingredients:
Ingredients per al pesto de remolatxa:
Elaboració:
- Esprem la llimona i reserva’n el suc.
- Col·loca les ametlles en el processador d’aliments, pica-les uns segons, afegeix-hi la resta d’ingredients del pesto i el suc de llimona. Tritura-ho fins a obtenir un paté untuós. Pots rebaixar el resultat afegint-hi una mica més d’oli o un raig d’aigua mineral si vols.
- Renta els préssecs i talla’ls a daus. Reserva’ls.
- Barreja les mongetes amb els daus de préssec i la ruca fresca i condimenta-ho amb la salsa de pesto i una mica d’oli d’oliva.
- Decora l’amanida amb llavors de sèsam negre i unes llenques de parmesà.
Descobreix la nostra secció de receptes amb
llegums.