Xia, una llavor amb un alt contingut en omega-3 i fibra soluble. Aquestes llavors oleaginoses són el vegetal amb el contingut més alt d’àcids grassos omega-3. En contenen vuit vegades més que el salmó de l’Atlàntic. No tenen gluten, aporten tots els aminoàcids essencials i milloren la hidratació del cos. A més, són riques en fòsfor, calci, magnesi, seleni i potassi.
La xef Mireia Anglada t’explica com utilitzar-les a la cuina per absorbir l’omega-3 i per beneficiar-te de la fibra soluble.
Xia – Tècniques de cuina
Per absorbir l’omega-3
Tritura-la i pren-la al moment o congela-la perquè no s’oxidi.
Per obtenir la fibra soluble
Barreja ¼ de beguda per 3 cullerades de llavors per aconseguir una textura tipus púding.
Aquesta tècnica és ideal per preparar bases d’esmorzars saludables. Pots afegir al púding fruita seca, cereals i fruita fresca de temporada. Les nostres recomanacions: púding de xia i cacau amb fruites vermelles o copa de musli amb xia, lli i maduixes.
Consulta tota la sèrie de tècniques de cuina de Mireia Anglada.
Compra ara les teves llavors de xia a Veritas.
Contingut relacionat
Tècniques de cuina
Púding de xia i cacau amb fruites vermelles
Púding de xia i cacau amb fruites vermelles, una recepta...
Tècniques de cuina
Copa de musli amb xia, lli i maduixes
Copa de musli amb xia, lli i maduixes, una recepta...
Tècniques de cuina
Lli – Tècniques de cuina
Lli, una llavor molt rica en omega-3. Les llavors de...