Pasta

Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto

Els espaguetis de quinoa reial i arròs no contenen gluten, per la qual cosa són aptes per a celíacs, i es converteixen en l’aportació energètica ideal per a nens, esportistes i persones actives en general.

Gaudeix d’aquests deliciosos espaguetis de quinoa i arròs amb salsa pesto!

Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto

Ingredients:

  • 150 g d’espaguetis de quinoa reial i arròs
  • 2 manats d’alfàbrega fresca
  • 2 cullerades de pinyons sense torrar
  • 1 gra d’all
  • 1/2 cullerada d”oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Pots trobar tots els ingredients d’aquesta recepta a la botiga en línia de Veritas.

Elaboració:

  1. Separa les fulles d’alfàbrega dels manats i reserva-les.
  2. Posa a bullir una olla gran amb aigua i sal i, mentre s’escalfa, barreja les fulles d’alfàbrega, els pinyons, l’all i l’oli d’oliva i tritura-ho amb la batedora de mà fins a obtenir-ne un puré fi.
  3. Salpebra-ho i bat-ho de nou.
  4. Quan l’aigua comenci a bullir afegeix-hi la pasta i deixa-la coure entre 13 i 15 minuts.
  5. Escorre els espaguetis, posa’ls en un bol i condimenta’ls amb la salsa.
  6. Rectifica-ho de sal i pebre si cal, incorpora-hi un rajolí d’oli d’oliva i llestos per menjar!

Gaudeix de la nostra proposta de plats de pasta.

Contingut relacionat

  • Pasta

Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet

Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet, combina l'atractiu...

  • Pasta

Pasta de llenties amb espinacs i dàtils

Pasta de llenties amb espinacs i dàtils, una font d'hidrats...

  • Pasta

Amanida de pasta

Rica en carbohidrats, la pasta és un dels aliments preferits...