Makis de salmó i alvocat una de les varietats més populars del sushi. És important que el farcit estigui situat just al centre perquè en tallar el rotllo quedi ben agrupat i estèticament atractiu. Gaudeix de la recepta de la xef Mireia Anglada!
Makis de salmó i alvocat
Ingredients:
Elaboració:
- Cou l’arròs seguint les instruccions de l’envàs i reserva’l.
- Pela l’alvocat, treu-li el pinyol i trosseja la polpa.
- Talla el salmó a la mateixa longitud que l’alga nori amb una amplada d’1 centímetre.
- Posa l’arròs de sushi damunt de l’alga nori, estén-lo i escampa-hi sèsam per damunt.
- Gira-ho i posa al centre els trossos de salmó i alvocat.
- Enrotlla-ho i dona-hi forma amb una estoreta de bambú.
- Col·loca el rotllo sobre una fusta de tallar i talla’l en trossos iguals amb un ganivet ben afilat.
Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!